Suma’t al zero i

Que Barberà del Vallès està desenvolupant una estratègia de ciutat impulsant iniciatives en diversos àmbits d’acció per tal de contribuir a la mitigació dels efectes del canvi climàtic en la vida de les persones i les organitzacions i així augmentar la nostra resiliència amb l’adaptació als impactes del canvi climàtic.

Que el municipi vol ser pioner en impulsar i posar en marxa una Oficina Local del Canvi Climàtic (OLCC) tot implicant en aquest procés al conjunt de la ciutadania, empreses, col·lectius i entitats.

Que som coneixedors del projecte Zero Co2 Barberà del Vallès i som conscients de la necessitat de treballar urgentment i de manera conjunta per aconseguir una reducció de les emissions dels gasos d’efecte hivernacle (GEH), especialment del gasos CO2 i metà.

Que cal donar un impuls fonamental a aquest procés, i per això ens sumem i adherim al projecte Zero CO2 Barberà del Vallès i a l’estratègia local de reducció i compensació d’emissions per millorar l’entorn del municipi i la qualitat de vida de les persones.

Per tot això, i per tal de passar a l’acció, mostrem la nostra Adhesió i:

 • Donem suport al Projecte Zero Co2 de BdV mostrant-ne l’adhesió amb la signatura d’aquest document i autoritzant les comunicacions de tipus informatiu vinculades amb el desenvolupament d’aquesta iniciativa local.
 • Manifestem l’interés a participar de la selecció d’empreses que volen avançar en la reducció d’emissions de CO2 mitjançant el càlcul de la seva petjada de carboni.
 • Manifestem l’interés per aprofundir en els mecanismes de reducció i compensació  de CO2 amb projectes locals.

Uneix-te
al projecte ZeroCO2BdV!

    

  En col·laboració amb:

  © Ajuntament de Barberà del Vallès

  En col·laboració amb:

  © Ajuntament de Barberà del Vallès