Skip to main content

Jornada de presentació projecte Zero CO2

Imatge jornada presentació projecte Zero CO2 BdV

El proper dia 15 de març de 2022 es celebrarà la jornada de presentació del projecte Zero CO2 a l’horari de 10:00 a 12:00 h.

On es realitzarà la Jornada de presentació del projecte Zero CO2?

La jornada de presentació del projecte Zero CO2 es durà a terme a l’Auditori del Centre de Negocis Nodus Barberà al Carrer Moguda 1 al Poligon Industrial Can Salvatella a Barberà del Vallès.

La programació de la jornada de presentació Zero CO2 BdV:

10:00 h Benvinguda Institucional. Sr. Xavier Garcés Trillo, Alcalde de Barberà del Vallès. 10:05h ZERO CO2 BdV i l’ OFICINA LOCAL DEL CANVI CLIMÀTIC. Com ho podem fer per accelerar el càlcul de la petjada de carboni i el procés de reducció i compensació d’emissions amb projectes locals. Sra. Mònica Sempere Creus, Tinenta d’Alcaldia i Regidora de Desenvolupament Econòmic, Industrial, Treball, Territori i Medi Ambient de l’Ajuntament de Barberà del Vallès. Càlcul de la petjada de carboni i Mercat voluntari de compensació d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle. Sr. Iñaki Gili ,Responsable de Mitigació. Oficina Catalana del Canvi Climàtic. Departament d’Acció Climàtica , Alimentació i Agenda Rural. Generalitat de Catalunya.
10.20h REDUIR + COMPENSAR= RECOMPENSA. Per què les empreses hem de calcular la nostra petjada de carboni? Sr. Pere Marcet, President de l’Associació Rural Return. Com ens ajudarà Zero CO2 a fer-ho? Sra. Pilar Comes, Assessora del projecte Zero CO2 BdV Què hem de fer les empreses per participar-hi? Sra. Isabel Baños, Directora Tècnica de l’empresa municipal Actividades Integradas SA (Nodus Barberà)
11:00h EXPERIÈNCIA EMPRESARIAL. El cas de l’empresa Provital. Plantejament estratègic i procés seguit per fer el càlcul de la petjada de carboni, la reducció d’emissions i el procés de compensació voluntària. Sr. Ricard Armengol, CEO, Provital S.A.U. Sr. David De los Santos, QHSE Director, Provital S.A.U. 11:20h Torn obert de paraules Coffe break. INSTRIU-TE AQUÍ A LA JORNADA DE PRESENTACIÓ