Skip to main content

Setmana Europea de l’Energia Sostenible a Barberà del Vallès

A partir del 26 de setembre, Barberà del Vallès se suma a aquesta edició de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible del 26 a l’1 d’octubre de 2022, per a conscienciar la societat de la necessitat d’implementar el nou model energètic basat en eficiència energètica, producció d’energia d’origen renovable i el paper clau de la ciutadania i les comunitats en aquest nou model.

Donant la importància al projecte Zero CO2, el consum, la producció i la gestió de l’energia han passat a ser temes clau no només per als països i els governs sinó també per a les empreses i les famílies. És més urgent i important que mai, poder tenir eines per a fer un canvi de relació amb l’energia, que ens permeti ser més sostenibles, més autosuficients i més inclusius i democràtics.

Programa d’activitats:

  • Dilluns 26: Coneix l’autoconsum fotovoltaic, a la plaça de la Vila (de 10 a 13 h)
  • Dimarts 27: Jornada de portes obertes: Instal·lació fotovoltaica, a l’edifici de Sabemsa (de 10 a 12 h)
  • Dijous 29, divendres 30 i dissabte 1 d’octubre: Exposició sobre vehicle elèctric, al Teatre Municipal Cooperativa (dies 29 i 30, de 9.30 a 13.30 i 17.30 a 20.30 h; dia 1 d’octubre, de 9 a 13 h) 
    • Divendres 30: Presentació i funcionament de la Fotolinera, a l’aparcament de l’Estació (dues sessions: a les 10 i a les 12 h)

Participa donant-li un nou aire a la nostra ciutat!

Més informació