Skip to main content

Servei d’Assessorament Energètic per la ciutadania a Barberà del Vallès

A Barberà del Vallès tenim a disponibilitat dels ciutadans el Servei d’Assessorament Energètic per satisfer les necessitats de totes les persones a la seva llar donant a conèixer un model energètic sostenible utilitzant fonts d’energia renovable per tal de garantir l’accés de l’energia.

L’economia, la societat i el medi ambient són els tres àmbits que engobla el concepte de sostenibilitat.

És molt important l’ús que fem a casa de l’energia, tant de l’electricitat com dels diversos combustibles com per exemple el gas natural o el butà sigui el més eficient possible per arribar a assolir aquest model sostenible.

Per aconseguir-ho, la producció d’energia ha de ser descentralitzada i de km. 0, per tal d’estalviar energia, reduir els efectes del canvi climàtic i millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

Aquest model energètic sostenible ha de garantir l’accés a l’energia per a tota la ciutadania, mitjançant un sistema de producció, transport i distribució de l’energia equitatiu, viable i suportable.

Si voleu reduir la despesa a la vostra llar, reduir l’impacte sobre el medi ambient i estalviar diners, podeu demanar més informació i contactar amb el Servei d’Assessorament Energètic de Barberà del Vallés ubicat al Centre Cívic Ca n’Amiguet a la Via Sant Oleguer 20.

L’horari d’atenció és:
Dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h.
Dimarts i Dijous: De 8 a 18 h.

I el telèfon: 93 719 22 02

Aconseguim, entre tots i totes, donar-li un nou aire a Barberà del Vallès!