Skip to main content

Nous tallers de novembre sobre el topall de gas

El Servei d’Assessorament Energètic ha programat un nou taller per tal d’aprofundir en qüestions tan quotidianes com el topall del gas, en un moment on cal conèixer més del context energètic actual.

Aquest taller tindrà tres dates, en les quals s’oferirà la mateixa informació, amb la finalitat d’afavorir la conciliació i tenir en compte la diversitat d’horaris de la ciutadania.

Es tracta d’un taller en format taula rodona (per a generar debat) en el que es realitzarà una petita introducció del context energètic actual per tal de proporcionar tota la informació necessària per tal de poder debatre sobre aquesta situació i veure quin paper pot jugar la ciutadania en l’establiment d’un model energètic sostenible. Es pretén generar debat envers els motius pels quals s’ha arribat a aquesta situació, les mesures preses a nivell governamental i la possibilitat d’explorar noves alternatives basades en l’autogestió energètica com, per exemple, les comunitats energètiques.

Aquest taller està destinat a la ciutadania en general, que tingui un interès especial en ampliar els coneixements envers el sector energètic.

Les tres sessions es duran a terme al Centre Cívic Ca n’Amiguet i tindran una durada aproximada d’1 hora.

S’han programat aquestes tres dates:

  • Dimarts, 22 de novembre a les 11 h
  • Dimecres, 23 de novembre a les 16 h
  • Dijous, 24 de novembre a les 18 h

Les persones interessades han de contactar amb el Servei d’Assessorament Energètic, situat al Centre Cívic Ca n’Amiguet (Via Sant Oleguer, 20).

Horari d’atenció:

Dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h
Dimarts i Dijous: De 8 a 18 h
Telèfon: 93 719 22 02