Skip to main content

Descobreix el teu Jardí Municipal Agroecològic

Avui dia 21 de juny, s’està portant a terme la 3ª Jornada Zero CO2 i queda inaugurat oficialment el Jardí Municipal Agroecològic de Barberà del Vallès.

Està promogut per l’Ajuntament de Barberà del Vallès amb l’objectiu de fer front al canvi climàtic des de l’àmbit local.

Situat al bell mig del parc fluvial del riu Ripoll de Barberà del Vallès, com a pulmó del municipi, aquest jardí vol ser un espai de divulgació del patrimoni vegetal amb la finalitat educativa i impulsora de l’economia verda i circular.

El jardí agroecològic de la nostra ciutat està a punt de convertir-se en un centre d’activitats, espai únic, dedicat a la producció de diferents espècies perennes de Plantes Aromàtiques i Medicinals (PAM) que es combinen amb espècies més pròpies a aplicacions culinàries i de l’horta.

Obrim les portes al Jardí per compartir coneixements, promoure el consum responsable i fomentar la relació amb la natura.

Descobreix l’experiència única del jardí agroecològic: apunta’t a dues activitats transformadores!

Si estàs buscant una manera de connectar amb la natura i contribuir a la sostenibilitat tenim dues activitats especials al jardí agroecològic que et proporcionaran una experiència única i transformadora.

27 de juny

9:00 a 12:00 Matinal al Jardí agroecològic amb visites guiades, tast de productes naturals i molt més.

28 de juny

18:00 a 21:00 Vespre al Jardí agroecològic amb visites guiades, tast de productes naturals i molt més.

Inscriu-te

Truca al 93 729 72 72 o esciu-nos a jardiagroecologicbdv@nodusbarbera.cat