Skip to main content

Compromís per la sostenibilitat Biosphere: El Centre de Negocis Nodus Barberà i l’Hotel Campanile

De les 37 empreses i serveis del Vallès Occidental que han aconseguit la certificació Biosphere, dues són de Barberà del Vallès i revaliden la certificació.

El Centre de Negocis Nodus Barberà i l’Hotel Campanile reben la distinció del segell Biospher.

Aquest segell distingeix els emplaçaments de turisme i turisme de negocis que són respectuosos amb l’entorn, ambientalment sostenibles i socialment inclusius que treballen per acreditar i millorar la seva gestió en sostenibilitat i el seu posicionament turístic.

Els municipis i els establiments turístics de la comarca treballen per fer del Vallès Occidental una destinació turística sostenible.

La finalitat és protegir i millorar el patrimoni, tant natural com cultural, i desenvolupar un model de turisme responsable, ambientalment sostenible i socialment inclusiu i accessible que mantingui una relació equilibrada entre visitants i residents.

Així cal que les empreses i serveis turístics siguin conscients de la necessitat de protegir els recursos, de ser responsables en la gestió de la seva activitat i realitzar accions per preservar el patrimoni cultural i natural de la comarca realitzant i portant a terme les bones pràctiques basades en els 17 objectius de desenvolupament de les Nacions Unides.

Suma’t a una destinació turística sostenible!

Mes informació a la publicació del Consell Comarcal del Vallès Occidental