Skip to main content

Celebració de la 32a Diada de la Bicicleta a Barberà del Vallés

El proper dia 15 de maig, a Barberà del Vallès, li donem un nou aire a la nostra ciutat.
Gaudirem la 32ª diada de la bicicleta. L’esdeveniment tindrà lloc el diumenge 15 de maig amb sortida des de la IEM Can Llobet i arribada al Parc Bosc de Can Gorgs.

Les inscripcions a la diada són gratuïtes. Per més informació podeu accedir a la notícia de la de la web oficial de l’Ajuntament: Celebració de la 32a Diada de la Bicicleta.

Segons les dades de la Federació de ciclistes europeus (ECF, European Cyclists Federation), la bicicleta és el mitjà de transport més eficient en l’ús de l’energia.
El ciclisme té una petjada de carboni d’uns 21 g de CO2 per quilòmetre.
Això és menys que caminar o agafar l’autobús i menys d’una desena part de les emissions de conduir.

L’Ajuntament de Barberà del Vallès impulsa i es suma a altres actuacions que la ciutat està desenvolupant per afrontar els reptes de sostenibilitat del futur.

Barberà del Vallès treballant per la millora de la qualitat de l’aire

Un altre exemple recent el trobem el passat 29 de març en que el municipi de Barberà del Vallès representat pel seu Alcalde es va adherir a l’Acord per a la millora de la qualitat de l’aire a Catalunya i participa en la constitució de la Taula de la Qualitat de l’Aire de Catalunya.

Les empreses teniu molt a dir

Participa i dona-li un nou aire a la ciutat de Barberà del Vallès.
Si formes part d’una empresa i voleu començar aquesta iniciativa municipal, aprofiteu el servei d’assessorament per a les empreses i demaneu informació per fer front al canvi climàtic i aconseguir arribar a les fites de reducció d’emissions imprescindibles mitjançant la vostra col·laboració.

Ompliu el formulari d’adhesió i comencem el canvi!